Labels

Meer tonen

De leukste pretparken

TRIPPER.NL

Hier vind je de leukste deals voor de beste prijs. Dagelijks wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe deals, zoals pretparken, dierentuinen, sauna's, restaurants en meer. Tripper staat voor korting, gemak en snelheid. Je koopt tickets met (hoge) korting. Deze zijn direct beschikbaar en vervolgens geniet je van een heerlijk dagje weg met het gezin, een praktische, goedkope wasstraatdeal of een relaxed dagje in de sauna. En kun je van de deals genieten met vrienden en familie zonder te veel te betalen. Bovendien is er voor een ieder wat wils te vinden.

Naast tickets met korting is er veelal een exclusief aanbod, zoals deals die alleen hier te verkrijgen zijn, met de hoogste korting en de beste voorwaarden. Denk hierbij aan Burgers’ Zoo, GaiaZoo, Drievliet, Duinrell, Avontura, Duinen Zathe en meer.

Door samenwerking met bekende merken is de consument verzekerd van een perfect dagje weg of een goedkope, praktische deal. De deal wordt vervolgens op eenvoudige wijze gekocht. Je rekent de tickets af, de tickets zijn direct beschikbaar en je kunt direct gebruik maken van de deal. Bovendien betaal je geen boeking- en/of administratiekosten.

TV-GAMES